KARMARAMA

Karmarama’s Farringdon office was a memorable project. The client was relocating 200 staff from four separate businesses into the same office. Each division had its own brand identity which needed to be incorporated. At the entrance to the office, the disco-effect tunnel creates a sense of intrigue and excitement for visitors and the bright colours have a positive, mood-enhancing effect on staff. In the centre of this circular space is a large plinth from which the client can conduct presentations on the state of the art AV wall. The office appeared on The Apprentice and the light tunnel was featured in a BBC article on cool offices. Working in partnership with Karmarama, we were able to create a fun and unique office which has revolutionised the way companies experience the workplace.

 

LOCATION: London

SURFACE AREA: 1,100sqm

FLOORING: Wood Floor, Carpet

1/5